Jag har hittat mitt bord. Eller ja, hittat och hittat. Det är inget bord som jag kan köpa någonstans men jag kan bygga ett själv. Och det är ju superbra! Jag såg ett liknande bord på Pinterest och tänkte att det inte var allt för svårt att faktiskt bygga själv. Så nu håller jag på med det också. Har man inte jobb så skaffar man sig eller?

Dags att bygga

Jag har i alla fall skaffat mig sex stycken svarvade ben, ja för bordet ska vara sexkantigt (det får ju inte vara för enkelt). Sen blir det en bordsskiva i massiv furu och en underliggande skiva som fungerar som hyllplan där jag kan förvara alla pysselgrejer senare. Jag tror jag ska måla benen och underredet i en mörkgrå kulör och bara betsa bordsskivan lite. Det kan säkert bli snyggt. Får lägga upp bilder på när jag är klar sedan.

 

Jag funderade länge på om jag istället skulle köpa ett bord i samma storlek som jag nu bygger. Men då skulle jag få hosta upp med 20 000 och det är jag verkligen inte sugen på. Nu får jag därför passa på att vara lite kreativ samtidigt som jag sparar pengar och då gör jag ju två roliga saker samtidigt. Hur bra är inte det liksom. Sedan är det alltid något speciellt med saker man bygger själv. Man tycker liksom lite mer om dem och man vårdar dem på ett annat sätt. Kanske beror det på att man vet hur mycket tid och energi det har gått åt för att bygga dem. Och så blir man ju dessutom mer rädd om sakerna för man vet hur mycket tid och energi som lades ner på att bygga. Jag ska helt klart bygga fler möbler.

september 15, 2018

Kommentera